Totaal aantal pageviews

Powered By Blogger

maandag 27 september 2010

BDE (Bijna Dood Ervaring) versus BLE (Bijna Leven Ervaring) versus Uittreden

Beste lezers,

Google op de term BDE of Bijna Dood Ervaring en je zal al snel een 7 miljoen atrikels terugvinden die naar dit veelbesproken fenomeen leiden. Voor hen die nog nooit van een BDE hebben gehoord zal ik heel kort uitleggen hoe ik dat fenomeen heb ervaren. Het is een dermate vorm van bewustzijn waarin je in een hele korte tijd (enkele seconden?) de gebeurtenissen ervaart die je in de 'normale' vorm van bewustzijn over enkele jaren hebt ervaren. Als het ware in versneld tempo alles opnieuw herbeleven, doch deze keer niet enkel vanuit je eigen lichaam maar eveneens vanuit de lichamen van de anderen die je aan je geestesoog ziet passeren. Je kan je als het ware gelijktijdig alles en iedereen 'voelen' en tegelijk toch 'weten' dat jij jezelf bent zoals je je hier op aarde manifesteert. Ik vergelijk het met hetgeen ik ook waarneem als ik 'versnelde' uittredingen heb. Het komt volgens mij in principe op hetzelfde neer.

Vele mensen worden zich pas bewust van het fenomeen BDE in wat men noemt 'kritieke' toestanden, zoals comateuze toestand bij extreem moeilijke bevalling, tijdens of na een 'ernstig' ingeval, enz. Het BDE-fenomeen wordt in medische kringen vaak gerelateerd aan een fase waarin men denkt dat mensen gaan sterven of aan een fase waarin de artsen de patiënt als klinisch dood beschouwen.

Stel nu dat hetgeen wij als 'De Dood' beschrijven helemaal geen dood is in de zin van ophouden te bestaan? Stel nu dat wij, naar de normen van het Gelijktijdige Elders, op dit moment eveneens in de dood-fase en/of dood-zone verkeren? Stel nu dat wij dit alles beleven als in een levensechte droom en dat diegenen die hier zogenaamd sterven via BLE of Bijna Leven Ervaring gewoon weer in het Gelijktijdige Elders tot Leven geroepen worden en/of ontwaken in het Paradijs waar wij in wezen geen van allen ooit weg zijn geweest? Stel nu dat wij in het Paradijs kunnen kiezen om uit het Paradijslijke Leven te stappen omdat de weelde ons dermate overweldigt dat we ze niet aankunnen? Stel dat sommigen er spreekwoordelijk sterven van verveling en daardoor hier op aarde in een bewustzijnsfase te komen die we hier als 'Leven' (h)erkennen doch die men ginds als 'Dood' benoemt en/of ervaart? Stel dat sommigen in hun slaap gewoon meegevoerd worden langs en doorheen de droom-kanalen van anderen in het Gelijktijdige Elders?

Stel dat mijn redenering klopt (en ik ben ervan overtuigd dat ze klopt) dan hebben we dus geen van allen iets te vrezen want dan worden we hoe dan ook vanuit 'het Paradijs' terug gefloten op het moment waarop we enerzijds in staat zijn om die overweldigende toestand opnieuw aan te kunnen en anderzijds wanneer we weer de kleine dingen des levens leren waarderen waardoor we ons wel zullen hoeden om ons 'in het Paradijs' te gaan vervelen omdat onze herinneringen aan een aards bestaan met ontberingen ons niet langer aanlokkelijk lijken.

Stel dat mijn redenering klopt (en ik neem vanuit eigen ervaring en mijn daaraan verbonden ruime visie aan dat ze klopt) dan hebben wij vanuit een ruimer standpunt gezien geen BDE maar een BLE of Bijna Leven Ervaring. Dan hebben wij dus niets maar dan ook niets te vrezen wat de dood of eender wat betreft. Dan hebben wij alle reden om te blijven Glimlachen in eender welke situatie. Dan hebben wij hier gewoon onze tijd uit te doen zoals dat volgens de regels van het Perfect Ko(s)misch Plan uitgekiend werd.

Bij onderzoek naar de logica van mijn experimentele Glimlach-ervaringen kwam ik op de term 'temporale kwab' en wat blijkt? Dat bij het prikkelen van deze 'temporale kwab' (ook wel slaapkwab genoemd) bepaalde 'slapende' hersenfuncties geactiveerd kunnen worden waardoor we ons meer kunnen herinneren dan in een zogenaamde 'normale' toestand. Met andere woorden: ons Lange-Termijn-Geheugen wordt extra geprikkeld als we Glimlachen. En Lange-Termijn staat in deze context zowel voor Lang in Tijd als Lang in Afstand. Dus relaterend naar informatie over de eeuwen én over de planeten heen. Volgens de Canadese neuroloog Michael Persinger ligt ook ons Geloof, aangaande eender wat, opgeslagen in onze hersenen en meer bepaald in deze 'temporale kwab' en nog volgens deze Canadese neuroloog zou de stimulatie van deze 'temporale kwab' tot het verkrijgen van visioenen kunnen leiden. Ik kan vanuit eigen ervaringen beamen dat deze bevindingen, zowel voor mezelf en alle Bewust Consequent Glimlachers in mijn Glimlach-Netwerk, opgaan.
LET OP: het maakt voor het re-activeren van de 'slapende' contactpunten in de Temporale kwabben NIET uit of je wel of niet vanuit je Hart Glimlacht, de opwaartse beweging van de mondhoeken volstaat om Alle contactpunten Gelijktijdig én Optimaal te re-activeren. Als je die opwaarste mondhoekbeweging lang genoeg kan volhouden dan zal ook de 'groen'-lacher of de 'faker' uiteindelijk vanuit een oprecht Hartelijke staat ZIJN Glimlachen. Enkel de volgorde van de Intenties verschilt dan maar het resultaat van een langdurige Glimlach komt dus uiteindelijk toch op hetzelfde neer. We verruimen ons vermogen tot het verwerven van de voor ons Logische of Bruikbare Inzichten alsook tot het sneller linken van bruikbare Inzichten aan andere Logisch lijkende Inzichten. En het is het duidelijk waarneembare gevolg van die versnelde energetische uitwisseling die ons een Intens Goed Gevoel bezorgt waardoor we Automatisch opnieuw op de Glimlach-frequentie wensen af te stemmen.

Ik ben er vanuit veelvuldige ervaringen dus van overtuigd dat de 'Glimlach' voor het energetisch fenomeen 'Mens' DE tool bij uitstek is om, vanwege de stimulatie van die 'temporale kwabben' (die zich aan beide kanten net boven de oren bevinden) in versneld tempo een ruimer beeld van 'Het Leven' en/of het 'Universum' in zijn totaliteit te verkrijgen. Voor wie niet gewend is aan het krijgen van zogenaamde visioenen en/of aan 'versnelde' informatie- en ervaringsdoorstroom (= zogenaamde uittredingen) lijkt het iets onwerkelijks. Doch ik ben ervan overtuigd dat iedereen op termijn datgene wat nu als onwerkelijk overkomt of datgene wat we nu vanuit onwetendheid als onwerkelijk ervaren of benoemen, als heel normaal zullen Aanvaarden. Zo is het altijd geweest en zo zal het altijd zijn. Van zodra het omgaan met visoenen uit het Gelijktijdige Elders een gewoonte wordt lijkt het aanvankelijk 'ongewoon' gewaande ook heel logisch en heel normaal. Voor mij is het dat nu reeds.

"Alles wat Is zoals het IS" kent een Perfecte Logica, "Alles wat IS zoals het IS" kent een Gelijkwaardige NOODZAAK of CONSTRUCTIEVE Reden van bestaan. Iedereen komt hier via diverse ervaringen Automatisch achter. Vandaar mijn bijkomende visie en/of interpretatie op de afkorting BDE.
Naast Bijna Dood Ervaring leent die afkorting zich eveneens voor:
Bewustworden Dankzij Ervaringen
of
Begrijpen Dankzij Ervaringen.
of
Begripvol Dankzij Ervaringen.

Wij hoeven dus Niets of Niemand te Vergeven. Wij dienen enkel de moeite te doen om te Willen Begrijpen om alzo de stap schuld of verkeerd te neutraliseren waardoor je jezelf leert om ONMIDDELLIJK BEGRIP te tonen voor de fascinerende effecten van het het met elkaar in contact treden van eender welke Bewustzijnsvorm die vergeten is 'hoe' die Conflictloos kan afstemmen op de Specifieke Frequentie of Golflengte van de Ander. Van zodra meer mensen in staat zijn om zich Gezamenlijk én Gelijktijdig Glimlachend open te stellen voor de 'Bizarre' gevolgen van de Bewust 'Storende' Effecten op ons waarnemingsvermogen zullen zich meer 'Wonderen' manifesteren waardoor meer mensen zullen Geloven in het bestaan van een Perfect Uitgekiend Kosmisch Plan dat tevens een Komisch Plan (Universele Verborgen Camera-Act) zal blijken te zijn.

Wie mijn andere artikels heeft gelezen en wie op mpijn website http://www.oriconet.com/ heeft gelezen die weet reeds dat ik er in geloof dat alles maar dan ook alles mogelijk is en dat alles zowel omkeerbaar als herhaalbaar is. Alles is te herleiden tot energie en Niets gaat ooit verloren. Wie met de Glimlach door dit vermeende reële Leven gaat die krijgt automatisch met een versnelde versie van het fenomeen 'Uittreden' en/of een versnelde vorm van energie en informatie-uitwisseling te maken.

Want Uittreden is volgens mij niets meer of niets minder dan hetgeen we altijd al doen. Doch slechts wanneer we hoger frequenteren en/of sneller trillen gaan we het ook als dusdanig ervaren. Zonder het fenomeen uittreden zouden we mijns inziens helemaal niets waarnemen. Treden we 'traag' uit (= IQ = Rationeel waarnemen = Lage Frequentie) dan ervaren we alles in slow-motion, gedetailleerd en uit de context getrokken, waardoor we het Allesomvattende Gelijktijdige Overzicht over het gehele plaatje uit het oog verliezen. Treden we sneller uit (= EQ = Intuïtie = Hart-denken = Hoge Frequentie) dan krijgen we in een kortere tijdspanne een ruimer overzicht waardoor de relevantie in het groter, Perfect Harmonisch Geheel (= SQ = Smile-Zone) weer duidelijk wordt.
Om deze ervaring en/of deze toestand van versneld 'uittreden' en/of Efficiëntere Energetische informatie-uitwisseling Bewust op te roepen én te Bestendigen dienen we beide hersenhelften Gelijktijdig en dus optimaal te gebruiken. Dit gaat het gemakkelijkst én het meest efficient wanneer we Glimlachen omdat de Glimlach 'DE tool' bij uitstek is om ons Waak-Bewustzijn dermate 'Hoog' te laten 'vibreren' waardoor eenzijdig hersengebruik als het ware uitgesloten wordt. Wie rationeel denkt vergeet immers vaak te Glimlachen en gaat daardoor trager informatie doorkrijgen en des te trager de informatie tot ons waakbewustzijn doorsijpelt des te meer kans er bestaat dat de relevantie van de informatie uit de context getrokken wordt. Informatie gaat omwegen maken vanwege energetische blokkades die reeds door andere trage denkers en/of e-ruilers in de Universele Gedachte-gangen werden veroorzaakt.
Wenen is een perfecte manier om de Gedachte-gangen te spoelen en Boos worden is als een Hoge Drukreiniger die hardnekkige blokkades als een prop door de Gedachten-Gangen stuwt. Extreme lichamelijke inspanningen zoals bij sporten hebben hetzelfde effect. Let maar eens op hoe je na het boos worden of het wenen een opgelucht gevoel kan ervaren.
Echter: wanneer jij je niet bewust bent van het heraanleggen van energetische blokkades als je vergeet te Glim-Lachen na zo'n uitspatting dan blijf je in dat spreekwoordelijk cirkeltje rondtoeren TOT ook jij begrepen hebt dat Humor een hele efficiënte bondgenoot is in eender welke situatie.

Het is allemaal zo bedoeld want niets gebeurt zomaar. Het is net door allerlei ervaringen op te doen dat we meer Begrip leren krijgen voor de vernuftigheid en voor de Perfectie van 'Het Leven' in zijn Totaliteit. En geloof me, van zodra we één en ander weer in de totale context weten te plaatsen vergeten we al snel de pijn en het verdriet die we aan bepaalde ervaringen hebben gerelateerd. Van zodra je jezelf in de Glimlach-Zone en/of Glimlach-Status kan houden zal ook jij merken dat hetgeen je waar dan ook waarneemt sneller in een Win-Win-Kader en/of Win-Win-Context kan plaatsen. Alles is omkeerbaar, alles wat je letterlijk neemt gaat ook op voor het figuurlijke en omgekeerd. We zijn nog steeds met zijn allen aan het feesten in het paradijs maar we zitten momenteel nog 'gevangen 'in een levensechte droom die wij vanuit onwetendheid als 'HET' Leven benoemen. Doch 'Het Leven'  in zijn/haar TOTALITEIT kent verschillende levels waarin we ons van bepaalde zaken bewust worden. Ons bewustzijns-level op deze aarde is er 'slechts' eentje van.

Geloof me of niet maar via onze electro-magnetische Gedachten kunnen wij alles maar dan ook alles bijsturen. Gedachten zijn zenders/ontvangers tussen Micro-Kosmos en macro-Kosmos. Gedachten zijn tevens de Onzichtbare Koop-Krachten in het Globaal Electro-Magnetisch Veld dat ik ook wel eens het Universeel Electro-Magnetisch Shopping-Center noem. Vergelijk het Universum met een Multi-Dimensioneel Touchscreen en de Gedachte met de spreekwoordelijke vinger die aanklikt en ons lichaam is het winkelkarretje. Gelukkig kan je Non-Stop Ruilen als je 'alweer' de voor jou verkeerd aanvoelende zaken hebt gekocht. Verander Jouw Gedacht en je Ruilt Automatisch het geshopte voor wat anders. Het klinkt gek maar ook de 'Onzichtbare' bevooraders zijn gevoelig voor onze nukken en grillen. Je kan dus maar beter Shoppen en Ruilen met de Glimlach én een Welgemeend Gevoel van begrip of Respect, toch?

Er zijn Eindeloze mogelijkheden om het Universum en onze persoonlijke Impact hierin te omschrijven. Hierover meer in een volgend artikel.

Geniet ondertussen van de wetenschap dat wij elkaar met zekerheid weer terug zien. Geniet van het vooruitzicht op het ontwaken uit deze levensechte droom want... het schoonste moet voor iedereen met grote zekerheid nog komen.

In afwachting van een weerzien wens ik jullie zoals gewoonlijk heel veel liefs en schenk ik een Big Big Smile

Gerda Maria Hendrickx

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten